المنتديات الموقع العربي الموقع الانجليزي الهلال تيوب بلوتوث صوتيات الهلال اهداف الهلال صور الهلال
العودة   نادي الهلال السعودي - شبكة الزعيم - الموقع الرسمي > منتديات نادي الهلال > منتدى الجمهور الهلالي

منتدى الجمهور الهلالي لمناقشة جميع الأمور المتعلقة بنادي الهلال

LinkBack أدوات الموضوع طريقة عرض الموضوع
المشاركة السابقة   المشاركة التالية
قديم 17/01/2009, 04:06 AM
زعيــم متواصــل
المكان: ببيتنا
مشاركات: 74
لاعبنا الجديد في المطار ,,

من موقع نادي سيتوا بخارست

Radoi, asteptat de zeci de fani la revenirea in tara.
Mirel Radoi a revenit in Romania vineri seara, in jurul orei 19:00, din cantonamentul Stelei din Spania. El isi va face bagajele si isi va lua viza catre Arabia Saudita pentru a pleca la noua lui echipa, Al-Hilal. In Aeroport, Radoi a fost sufocat de mai multi suporteri ai Stelei, care au dorit sa isi arate afectiunea pentru fostul capitan.
Noul fotbalist al lui Al-Hilal a revenit in jurul orei 19:00 in Romania si a fost asteptat de un grup destul de numeros de suporteri ai Stelei, care s-au pozat si au luat autografe de la idolul lor.
Acestia i-au strigat minute in sir numele fotbalistului. "Mirel Radoi este unul dintre noi", a fost mesajul suporterilor catre Radoi, moment in care fostului capitan i-au dat lacrimile de emotie.
Finul lui Gigi Becali a stat pentru aproximativ zece minute in mijlocul suporterilor, din partea carora a primit un buchet de flori, un tricou, o esarfa si o torta 'ros-albastra'.
In fata suporterilor Stelei, Radoi a facut o promisiune. "Cu siguranta nu voi mai juca la alta echipa din tara in afara de Steaua", a spus Radoi.
Un pusti in varsta de 4 ani a venit special la aeroport pentru internationalul roman. "Radoi, esti idolul meu. Te iubesc", a afirmat baiatul unui lider din Peluza Nord de la Steaua.
Mirel Radoi a avut parte de o despartire emotionanta si la Oliva Nova, unde a lacrimat la despartirea de colegii sai. "Parca am simtit ceva aparte cand m-am despartit de Lacatus. As fi vrut sa traim mai multe clipe impreuna", a afirmat fotbalistul in varsta de 28 de ani.
Fundasul de 6 milioane de euro a precizat ca a luat deja primele lectii de araba de la antrenorul cu portarii ai Stelei, Andrei Speriatu.
Amenintat de micul Elton, Radoi a declarat ca nu stie daca va putea debuta impotriva lui Al Nasr, pe 23 ianuarie. "Sunt in urma cu pregatirea, nu am facut decat 12 zile. Sa vedem daca voi fi pregatit sa joc. Nu am incotro, va trebui sa ma obisnuiesc cu caldura", a explicat Radoi.
Mirel Radoi va pleca sambata in Arabia Saudita, pentru a efectua vizita medicala la Al-Hilal.
Onlinesport
---
---
Mirel Rădoi urmează să sosească la Bucureşti din cantonamentul de la Oliva Nova în jurul orei 18:55, la aeroportul Otopeni. Suporterii echipei Steaua sînt pregătiţi să se întîlnească pentru a merge la sosirea căpitanului, în România.
"Vom merge să-l aşteptăm pe Rădoi! Nu este o acţiunea organizată, dar cu siguranţă vor veni foarte mulţi suporteri. Merită să fie primit de cît mai multă lume pentru tot ce a făcut la Steaua", a spus unul dintre liderii galeriei steliste.
Înainte ca Rădoi să ajungă la aeroport, acolo şi-au făcut prezenţa zeci de stelişti care au pregătit pentru Rădoi, un banner în limba arabă pe care scrie: "Baftă căpitane"
sursa:gsp

الترجمة ,,
في الساعه 7 مساء
في المطار كان في استقبال رادوي الكثير من المشجعين لتوديع النجم واخذ التواقيع
وكان الاعب يودعهم بدموع ويشكرهم على مساندته ,, وكان هناك مجموعه من الورود و شعال لتوديعه
وكان قد اخذ تأشيرة دخول المملكة العربية السعودية ,,

وقد تكلم معهم رادوي ووعدهم انه لن يلعب مع اي فريق داخل رومانيا الا لسيتو بخارست

وكان هناك الكثير من الاطفال ,,

وقال له احد الاطفال (( انا احبك , انت مثلي الاعلى ))

وتكلم رادوي انه يشعرر بحزن كبير وانه يبحث عن مستقبله بأي مكان واني بعمر 28 وابحث عن مستقبلي ,,

وان الملايين هي التي جعلتي اخرج من النادي لابحث عن مستقبلي ,,

وتكلم عن التون ,, وقال لادري ان كنت سلعب ضده او لا ولكن سأتدرب لكي اشارك
و احاول التأقل على الاجواء الحارة هناك ,,

و رادوي سيصل الى الرياض السبت لكي يقوم بإجرات الفحص الطبي

وكان هناك من المشجعين كتبوا له باللغة العربية

(( حظا سعيدا يا كبيتانو ))

المصدر

,,

وفي الاخير ارجو ان اكون قد وفقت في الترجمة
اضافة رد مع اقتباس

قوانين المشاركة
غير مصرّح لك بنشر موضوع جديد
غير مصرّح لك بنشر ردود
غير مصرّح لك برفع مرفقات
غير مصرّح لك بتعديل مشاركاتك

وسوم vB : مسموح
[IMG] كود الـ مسموح
كود الـ HTML مسموح
Trackbacks are مسموح
Pingbacks are مسموح
Refbacks are مسموح

الوقت المعتمد في المنتدى بتوقيت جرينتش +3.
الوقت الان » 02:48 AM.

جميع الآراء و المشاركات المنشورة تمثل وجهة نظر كاتبها فقط , و لا تمثل بأي حال من الأحوال وجهة نظر النادي و مسؤوليه ولا إدارة الموقع و مسؤوليه.