المنتديات الموقع العربي الموقع الانجليزي الهلال تيوب بلوتوث صوتيات الهلال اهداف الهلال صور الهلال
العودة   نادي الهلال السعودي - شبكة الزعيم - الموقع الرسمي > منتديات نادي الهلال > منتدى الجمهور الهلالي
   

منتدى الجمهور الهلالي لمناقشة جميع الأمور المتعلقة بنادي الهلال

إضافة رد
   
 
LinkBack أدوات الموضوع طريقة عرض الموضوع
  #1  
قديم 01/03/2009, 12:53 PM
زعيــم مميــز
تاريخ التسجيل: 05/03/2004
المكان: تايه في دنيا الران
مشاركات: 3,418
خبر إقالة كوزمين من صحف رومانيا .....

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرحمن الرحيم





لقي خبر اقاة كوزمين من مواقع الرياضه الرومانيه صراحه معطين


الموضوع اهميه بالغه ومستغربين اللي صار والبعض منهم قام


يقول ماهي مستغربه من الارهابين والعرب المتخلفين وبعضهم

قام يوقف بصف الهلال ضد الاتحاد الغبي اترككم مع الصور والكلام

بالروماني اي واحد يخدمني ويترجم الاخباربالعربي لأني جربت

اترجمهامن موقع جوجل وماجت الترجمه مزبوطه وماحطيت روابط

لأن وضع الروابط ماهو زين لإحتواء بعض المواقع

على صور خادشه للحياء







Olăroiu, demis de la Al-Hilal de un gest necugetat


Antrenorul român Cosmin Olăroiu a fost demis de la conducerea tehnică a echipei arabe Al-Hilal, ca urmare a comportamentului pe care l-a avut după ce gruparea sa a câştigat Cupa Coroanei Prinţului.
La finalul partidei, Oli s-a enervat deoarece poliţiştii nu le permit jucătorilor săi, care au urmărit meciul din tribune, să pătrundă pe teren pentru festivitatea de premiere.

După câteva momente în care i-a apostrofat pe poliţişti, Olăroiu şi-a scos tricoul de campion, pe care era imprimat chipul Prinţului şi a dat cu el de pământ, gest impardonabil în lumea arabă.

Ulterior, tehnicianul a fost reprimit în funcţie, după ce regele Arabiei Saudite ar fi intervenit în favoarea lui.







Olăroiu interzis în Arabia Saudită!

Cosmin Olăroiu are mari probleme în Arabia Saudită. După meciul câştigat din finala Cupei Coroanei Prinţului, antrenorul lui Al-Hilal a avut o ieşire nervoasă faţă de oficialii federaţiei de fotbal din Arabia Saudită. După câştigarea partidei, la ceremonia de premiere Olăroiu a vrut să îi aibă alături şi pe fotbalişti din tribună care erau accidentaţi sau supendaţi, dar forţele de ordine au intervenit destul de dur şi nu i-au lăsat să intre pe teren. Cosmin Olăroiu a avut o reacţie nervoasă la adresa oficialilor şi a oamenilor de ordine, iar în momentul în care s-a retras la cabine a scos tricoul de câştigător de pe el şi l-a aruncat. Partea ce mai proastă este că pe acel tricou era inscripţionat poza prinţului, organizatorul competiţiei. Oficialii federaţiei arabe au considerat gestul ca o ofensă şi au declarat că Olăroiu nu va mai antrena niciodată acolo.







Al Hilal: "Olaroiu nu a fost demis" Vezi cum si-a cerut scuze Olaroiu fata de Al Hilal


Dupa ce a fost desmis si amenintat chiar cu expulzarea dein Arabia Saudita, Cosmin Olaroiu poate sta linistit. Al Hilal a dezmintit pe site-ul oificial ca ar fi renuntat la Olaroiu! Oli si-a cerut scuze pentru ca a fost inteles gresit!
"Clubul Al Hilal anunta ca informatiile conform carora Cosmin Olaroiu ar fi fost demis sunt incorecte", a precizat conducerea clubului saudit intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Olaroiu explica pentru site-ul arabilor ca gestul sau prin care si-a scos tricoul a fost inteles gresit:

"Cand am scos tricoul care avea imaginea printului Sultan Bin Abdul Aziz, nu a fost ceva intentionat sau deliberat. Eram suparat si agitat ca unii dintre jucatorii mei nu au fost lasati sa mearga pe podium. Imi cer scuze daca s-a inteles altceva, port un respect deosebit pentru Inaltimea Sa Printul Sultan Bin Abdul Aziz si pentru tara in care antrenez acum. De aceea am si dorit sa pregatesc pe Al Hilal", a spus Olaroiu.

Al Hilal a castigat, vineri, Cupa Coroanei Printului, dupa ce a invins in finala, scor 1-0 dupa prelungiri, formatia Al-Shabab.

La finalul partidei, tehnicianul roman a facut o criza de nervi in momentul in care a vazut ca politistii nu le permit jucatorilor sai, care au urmarit meciul din tribune, sa patrunda pe teren pentru festivitatea de premiere.

Dupa cateva momente in care a urlat la politisti, Olaroiu si-a scos tricoul de campion, l-a aruncat la pamant si a parasit stadionul, scena fiind filmata de camerele de luat vederi.







Federatia ii interzice lui Cosmin Olaroiu sa mai antreneze in campionatul saudit


Federaţie de Fotbal din Arabia Saudită a anunţat, sâmbătă, că decizia de a-l demite pe Cosmin Olăroiu de la Al-Hilal îi aparţine, menţionând de asemenea că tehnicianul nu va mai avea voie niciodată se antreneze în campionatul saudit din cauza comportamentului său.
"Motivele pentru care Cosmin Olăroiu a fost demis sunt următoarele: antrenorul a aruncat tricoul de campion pe care era imprimatpă poza prinţului Sultan Bin Fahad Bin Abdulazis, vicepreşedintele ţării; a refuzat să se prezinte la festivitatea de premiere; a avut un comportament inacceptabil şi violent la adresa celor care asigurau paza în stadion. De aceea s-a luat decizia ca antrenorul să fie dat afară de la Al Hilal şi să i se interzică să mai antreneze vreodată în Arabia Saudită", se arată în comunicatul forului saudit.

După terminarea partidei cu Al-Shabab, în timp ce jucătorii mergeau spre festivitatea de premiere, Cosmin Olăroiu a intrat în conflict cu oamenii de ordine din stadion, pentru că aceştia nu le-au dat voie jucătorilor lui Al Hilal care au fost în tribune să participe la premiere.

Cosmin Olăroiu s-a enervat şi s-a luat la ceartă cu agenţii de pază şi, deşi unii oameni din jurul său au încercat să îl calmeze, antrenorul a plecat spre cabine, el aruncând şi tricoul de câ ştigător, pe care era inscripţionat portretul prinţului în cinstea căruia se organizează cupa. Tehnicianul nu a mai venit apoi nici la festivitatea de premiere, iar toate aceste scene au fost surprinse de camerele de luat vederi.

Echipă pregătită de Cosmin Olăroiu, Al-Hilal, la care Mirel Rădoi a fost titular, a câştigat, vineri, Cupa Coroanei Prinţului, impunându-se în finală în faţa grupării Al-Shabab, scor 1-0, după disputarea prelungirilor. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 114 de Fahed Al-Mofarij.

Cosmin Olăroiu a ajuns la Al Hilal în luna iunie a anului 2007, iar de atunci a reuşit să câştige, în afară de trofeul adjudecat vineri, un titlu de campion, dar şi încă o Cupă a Coroanei Prinţului, ambele în 2008




oiu: Nu m-a dat nimeni afara, eu le-am spus ca nu mai vreau sa continui la Al Hilal

Cosmin Olăroiu a declarat, sâmbătă, că s-ar bucura dacă va fi interzis să mai antreneze în Arabia Saudită deoarece s-a săturat de şicanele din ultima vreme din partea oficialilor saudiţi şi susţine că i-a anunţat pe conducătorii lui Al-Hilal că vrea să demisioneze încă de vineri seară.

"Eu tot timpul am spus ce am gândit şi nu le convine, şi legat de echipa naţională, când mi-au luat jucătorii şi i-au trimis înapoi cu o zi înainte de meci. Eu le-am zis aseară că nu vreau să mai continui cu Al-Hilal, să facă ce vor. Au venit acasă după meci fiindcă ştiau că sunt supărat, a venit omul de bază al patronului, i-am anunţat că nu mai continui, m-au rugat să rămâne. Se fac tot felul de presiuni pentru ca Al-Ittihad să câştige titlu", a spus Olăroiu la GSP TV.

Tehnicianul susţine că nu ştie dacă a fost interzis sau nu de Federaţie să mai antreneze în Arabia Saudită, dar s-ar bucura într-un fel dacă totul e adevărat. "Eu nu ştiu nimic, diseară trebuie să mă duc la petrecerea echipei. Trebuie să discut termenii contractului cu ei, să vedem ce vom face. M-aş bucura să fiu interzis, foarte bine. Voi vedea ce vom face, acum mai trebuie ca şi eu să vreau să mai rămân la Al-Hilal, chiar dacă încă sunt dorit", a precizat antrenorul român, adăugând că nu duce lispă de oferte, iar ultima a venit chiar în cursul zilei de sâmbătă de la Al-Ahli.

Cosmin Olăroiu a explicat şi gestul comis la finalul partidei cu Al-Shabab, după finala Cupei Prinţului, când a aruncat tricoul pe care era imprimat chipul vicepreşedintelui ţării. "Eu nu am insultat pe nimeni după meci, noi am fost insultaţi şi de aceea am plecat. Mi-era cald şi transpiram, de asta m-am şters pe faţă cu el. Nu ştiu dacă l-am aruncat, nu mai ţin minte ce am făcut cu el. Nu se poate ca jucătorii mei să stea în tribune, iar pe lângă mine să fie 100 de oameni pe care nici nu îi cunosc. Dacă nu pot câştiga pe teren, fac şi ei ce pot", a conchis tehnicianul.

Presa din Arabia Saudită a anunţat sâmbătă că antrenorul român Cosmin Olăroiu a fost demis de la Al-Hilal pentru că la finalul finalei cu Al-Shabab a avut un conflict cu oamenii de ordine de la stadion şi a aruncat tricoul pe care era inscripţionat chipul vicepreşedintelui ţării, iar Federaţia a remis un comunicat prin care anunţa faptul că tehnicianul nu mai are voie să antreneze în Arabia Saudită pentru comportamentul său de după acest joc.

Echipă pregătită de Cosmin Olăroiu, Al-Hilal, la care Mirel Rădoi a fost titular, a câştigat, vineri, Cupa Coroanei Prinţului, impunându-se în finală în faţa grupării Al-Shabab, scor 1-0, după disputarea prelungirilor. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 114 de Fahed Al-Mofarij.

Cosmin Olăroiu a ajuns la Al-Hilal în luna iunie a anului 2007, iar de atunci a reuşit să câştige, în afară de trofeul adjudecat vineri, un titlu de campion, dar şi încă o Cupă a Coroanei Prinţului, ambele în 2008.





Arabii iubesc Romania


Fanii lui Al-Hilal au afisat din nou steagul Romaniei si un mesaj catre Mirel Radoi si Cosmin Olaroiu, la meciul cu Al-Shabab, din finala Cupei Coroanei Printului.





Radoi a castigat primul trofeu la Al-Hilal


Al-Hilal a dominat in totalitate meciul cu rivalii de la Al-Shabab, dar vedeta Al-Qahtani nu a putut fructifica trei sanse imense de gol de care a beneficiat. Al-Hilal a mai avut doua penalty-uri neacordate, lucru care l-a scos din minti pe Cosmin Olaroiu.

Meciul s-a incheiat la egalitate si s-a ajuns in prelungiri, unde Al-Hilal a marcat un gol regulamentar, dar anulat de arbitru peuntru un presupus hent.

Singurul gol al partidei a fost marcat in minutul 116, cu o lovitura de cap trimisa in vinclu. Al-Hilal a castigat trofeul, iar Mirel Radoi va incasa un premiu de 100 de mii de euro.






Olaroiu a fost demis de la Al Hilal

Antrenorul Cosmin Olăroiu a fost demis de la conducerea tehnică a formaţiei Al-Hilal, ca urmare a comportamentului pe care l-a avut după ce echipa sa a câştigat Cupa Coroanei Prinţului.
Echipa saudită antrenată de Cosmin Olăroiu şi la care este legitimat Mirel Rădoi, Al Hilal, a câştigat, vineri, Cupa Coroanei Prinţului, după ce a învins în finală, scor 1-0 după prelungiri, formaţia Al-Shabab.

La finalul partidei, tehnicianul român a făcut o criză de nervi în momentul în care a văzut că poliţiştii nu le permit jucătorilor săi, care au urmărit meciul din tribune, să pătrundă pe teren pentru festivitatea de premiere. După câteva momente în care a urlat la poliţişti, Olăroiu şi-a scos tricoul de campion, a dat cu el de pământ şi a părăsit stadionul, scena fiind filmată de camerele de luat vederi.

Potrivit sursei citate, conducătorii federaţiei din Riad au luat măsuri împotriva antrenorului şi l-au demis de la Al-Hilal.






Al Hilal: Cosmin Olaroiu ramane antrenorul nostru


Clubul Al Hilal a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că informaţiile potrivit cărora tehnicianul Cosmin Olăroiu ar fi fost demis nu sunt corecte, prezentând, de asemenea, o declaraţie a românului, care şi-a cerut scuze pentru gestul de a-şi scoate tricoul la finalul meciului cu Al-Shabab.
"Clubul Al Hilal anunţă că informaţiile conform cărora Cosmin Olăroiu ar fi fost demis sunt incorecte", a precizat conducerea clubului saudit într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Aceeaşi sursă îl citează pe antrenorul român, care a făcut o declaraţie de presă, în care motivează gestul său de la finalul meciului.
"Când am scos tricoul care avea imaginea prinţului Sultan Bin Abdul Aziz, nu a fost ceva intenţionat sau deliberat. Eram supărat şi agitat că unii dintre jucătorii mei nu au fost lăsaţi să meargă pe podium. Îmi cer scuze dacă s-a înţeles altceva, port un respect deosebit pentru Înălţimea Sa Prinţul Sultan Bin Abdul Aziz şi pentru ţara în care antrenez acum. De aceea am şi dorit să pregătesc pe Al Hilal", a spus Olăroiu.
اضافة رد مع اقتباس
  #2  
قديم 01/03/2009, 12:56 PM
الصورة الرمزية الخاصة بـ الخـالدي
زعيــم مميــز
تاريخ التسجيل: 14/08/2008
المكان: الرياض
مشاركات: 3,028
خلاااااااااص

شوهت سمعتنا عند اوربا يا سرطان الرياضه

والله قهرررررررررررر

الله ياخذ بو الاتحاد السعودي

يكفي انه الشعب الروماني احب الهلال وعرف من هو الهلال

مشكووووور اخوي ماقصرت

جهد تشكر عليه

تقبل مروري

اخر تعديل كان بواسطة » الخـالدي في يوم » 01/03/2009 عند الساعة » 01:16 PM
اضافة رد مع اقتباس
  #3  
قديم 01/03/2009, 12:56 PM
زعيــم نشيــط
تاريخ التسجيل: 18/04/2006
المكان: :::الــريـــاض:::
مشاركات: 911
فضحونا الله يفضحهم ...
حسبنا الله ونعم الوكيل على من دمر الكره السعوديه
اضافة رد مع اقتباس
  #4  
قديم 01/03/2009, 12:59 PM
زعيــم مميــز
تاريخ التسجيل: 02/03/2007
المكان: بريده
مشاركات: 12,926
حسبي الله على اللي كان السبب
بعد ما سعدنا بالإهتمام الكبير بالدوري السعودي
ها هم يشوهون سمعته من جديد
اضافة رد مع اقتباس
  #5  
قديم 01/03/2009, 12:59 PM
الصورة الرمزية الخاصة بـ قهوجية الهلال
زعيــم متألــق
تاريخ التسجيل: 26/04/2008
المكان: عند الدلال و الفناجيل
مشاركات: 1,336
وافضيحتاااااااااااااااااااااه

حسبي الله ونعم الوكيل فيك ياسرطان شوهت السمعه يالغبي
اضافة رد مع اقتباس
  #6  
قديم 01/03/2009, 01:00 PM
الصورة الرمزية الخاصة بـ حمـ الهلالي ـودي
زعيــم مميــز
تاريخ التسجيل: 12/07/2005
المكان: الــدلـــم لبى قلبها ومن سكن فيها
مشاركات: 2,123
فضحتنا ياسلطان الله يفضحك


خادم الحرمين صاحب المبادرة لحوار الاديان وتصحيح المعلومات عن الإسلام والمسلمين وانت جاي تخرب بقراراتك التعسفية


ياناس سليطين بادي يخرف ولا وش سالفته على آخر أيامه مهاوش مع الناس وفساد في الرياضه هو من حينه كذا بس ليه زادت في الآونة الأخيرة ؟؟
اضافة رد مع اقتباس
  #7  
قديم 01/03/2009, 01:00 PM
الصورة الرمزية الخاصة بـ محور ارتكاز
زعيــم مميــز
تاريخ التسجيل: 03/12/2005
مشاركات: 2,204
والله الفشيله حتى الصحف السويديه تناقلت الخبر

رياضه سعوديه من فشل لفشل ..
اضافة رد مع اقتباس
  #8  
قديم 01/03/2009, 01:00 PM
الصورة الرمزية الخاصة بـ الـشـاعر ~
موقوف
تاريخ التسجيل: 30/01/2002
المكان: حـائـل
مشاركات: 1,949
هذي نهاية


(( الخطط العلمية المدروسة ))
اضافة رد مع اقتباس
  #9  
قديم 01/03/2009, 01:02 PM
زعيــم فعــال
تاريخ التسجيل: 28/03/2008
المكان: رياض الحبيبه
مشاركات: 304
واداعيه ياخر ليله تجمعنا كان يوم الجمعه اخ ياكوزمين
اضافة رد مع اقتباس
  #10  
قديم 01/03/2009, 01:04 PM
زعيــم نشيــط
تاريخ التسجيل: 19/04/2008
مشاركات: 689
هههههههههههههههههههههه

يالبيه يالهلال
يا جالس ع كبودهم ..
اضافة رد مع اقتباس
  #11  
قديم 01/03/2009, 01:06 PM
زعيــم نشيــط
تاريخ التسجيل: 29/03/2008
المكان: الرياض
مشاركات: 785
خليهم يعرفوا اننا متخلفين و لا نمت للحضارة بصلة

و الله و الله و الله هذه ليست اخلاق الاسلام

حسبي الله و نعم الوكيل على كل من شوه سمعة الاسلام
اضافة رد مع اقتباس
  #12  
قديم 01/03/2009, 01:06 PM
زعيــم فعــال
تاريخ التسجيل: 06/08/2008
المكان: الرياض
مشاركات: 233
خلاااااااص قولوا على رياضتنا السلام بعد مالعبوا فيها الاخوين سرقان واسير الشوك
لا وعلى فكره ترى الـ ارتي معطينه فلوس من تحت لتحت عشان يقبل عرضهم 300 مليون ولا عرض الجزيرة احسن بمليون مره
اضافة رد مع اقتباس
  #13  
قديم 01/03/2009, 01:08 PM
زعيــم فعــال
تاريخ التسجيل: 28/09/2007
المكان: في قلب الهلال
مشاركات: 255
والله فاشله لاتحاد السعوودي

ياسلطان الرياضـه

انتبه قبل تقرر
اضافة رد مع اقتباس
  #14  
قديم 01/03/2009, 01:08 PM
زعيــم مميــز
تاريخ التسجيل: 01/05/2008
مشاركات: 3,311
فضحونا الله يفضحهم ...
حسبنا الله ونعم الوكيل على من دمر الكره السعوديه
اضافة رد مع اقتباس
  #15  
قديم 01/03/2009, 01:10 PM
زعيــم نشيــط
تاريخ التسجيل: 28/01/2008
المكان: ديار ابو متعب...
مشاركات: 701
سبحان الله هذا هم الأعداء يحاربون الناجحين ويسعدون بأسقاطهم...

اااااااااااااااااااااه يافشلتنا عند العالم بسبب تخلف بعض الفاشلين ....
اضافة رد مع اقتباس
   


إضافة رد


قوانين المشاركة
غير مصرّح لك بنشر موضوع جديد
غير مصرّح لك بنشر ردود
غير مصرّح لك برفع مرفقات
غير مصرّح لك بتعديل مشاركاتك

وسوم vB : مسموح
[IMG] كود الـ مسموح
كود الـ HTML مسموح
Trackbacks are مسموح
Pingbacks are مسموح
Refbacks are مسموح



الوقت المعتمد في المنتدى بتوقيت جرينتش +3.
الوقت الان » 07:53 AM.

جميع الآراء و المشاركات المنشورة تمثل وجهة نظر كاتبها فقط , و لا تمثل بأي حال من الأحوال وجهة نظر النادي و مسؤوليه ولا إدارة الموقع و مسؤوليه.


Powered by: vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd

Google Plus   Facebook  twitter  youtube