08/12/2008, 07:20 PM
|
 | مشرف سابق في منتدى الجمهور الهلالي | | تاريخ التسجيل: 21/02/2008 المكان: مدريــدي / ارسنــالي
مشاركات: 13,119
| |
 | إقتباس |  | | |  |
الرسالة الأصلية كتبت بواسطة BSBS-NO |  | | | | | | | عزيزي / شكرا لك على هذا الطرح وإن كان هناك بعض الأخطاء الحرفية فقط .. تنمحي مع الوقت ,, وهنا ترجمة الى لغته الام .. اللغة الرومانية .. __________________________________________ Dragă Mai întâi de toate, vă mulţumesc pentru fiecare lucru şi pentru toate ce ai făcut pentru a echipei noastre În al doilea rând .. Vreau sa vorbesc cu tine despre un lucru important .. special pentru noi (fani Al Hilal) peste tot în Kingdome Mă refer AFC Champions League Vă rugăm să Dl Cosmin ... am nevoie de ea Va asteptam de 7 ani,, şi nu dorim să aşteptaţi mai mult Aveţi posibilitatea să vorbesc cu preşedintele despre fiecare lucru de care ai nevoie .. şi sunt sigur că sa regală vor face tot ceea ce el poate să îşi fi roditor Mele cele mai bune urări | |  | |  | | الف الف شكر لك اخوي
وبإذن الله مثل ماقلت الاخطاء الاملائيه تنمحي مع الوقت.. واعتذر منك اذا فيه اخطاء ازعجت ذائقتك الكريمه
والف شكر للترجمه الرومانيه |